Wednesday, June 6, 2012

Agility võistlus

2011
Juba augustikuus osalesime võistlusel kutsikate klassis (tõketel ei ole pulkasid). Üllatuseks saime esimese koha. Nii meie tõusutee algas. Natuke naljakas, kui võrrelda, kuidas me teeme agilityt praegu ja kuidas selles videos.
Alguse asi :)



           














Algus agilitys

Agilityga alustasin 2011 aastal juuni lõpus. Hakkasin agilitys käima Tubli koertekoolis väga toreda treeneri Svetlana Zolotnikova juures. Tegelikult rääkis agilityst meile Jane, kellega kohtusime näitusel. Sattusin sellest vaimustusse. Alustasin, lootes, et Tessyst saab tõeline KOER. Edusammud olid paljulubavad. Ta ei kartnud ühtegi takistust. Kuid jah, tema nina ei vea teda alt. Raskusi oli keskendumisvõimega, nuuskis mööda platsi, oli uimane - niimoodi pidin teda üle pulkade ja kõrguste vedama. Slaalomile ei saanud Tessy üldse pihta...

Ipsoni SK võistlus

8.05.2011
See oli esimene võistlus, kus tundsin, et olen tõeliselt närvis. Ootused olid mul tegelikult suured. Võistlesin debüüt klassis. Kui teised koerad vaatasid ilusti omanikule otsa, siis minu koer vaatas mujale. Ei, keskenduda ta seal ei suutnud. Ma tegelikult ei teadnudki paljusid võtteid, sest polnud SK trennis käinudki. Niisiis...läks, kuidas läks, igatahes peale seda võistlust tundsin, et sõnakuulelikkus pole meie ala :)





Koerus X

10.10.10 kell 10:10 käisime Kadriorus Koerusel. Mäletan, et me jooksime esimesest punktist kohe mööda (peale seda ei võta ma ema enam orienteerumisele kaasa :P ). Tessy sai isegi teletäheks - naksas ja uudistas Reporteri mikrofoni ja saigi telekasse.

Koeruse SK võistlus

06.04.2011
Kohe peale kutsikakooli lõpetamist võtsime osa esimesest SK võistlusest. Meil läks väga hästi, arvestades sellega, et seal oli palju häirivad faktoreid. Saime kutsikaklassis kolmanda koha 94 punktiga. Jäin väikese võistlusega väga rahule, ainult tuleks harjutada natukene hammaste näitamist :)

Tessy sõbrad

                                          Tessy esimene sõber oli Baieri verekoer Caiser.



Aksuga kohtusime mänguplatsil. Väga vahva ja mänguhimuline kaaslane




Alati nooruslik spanjel Timmu



Vend Roki süstib mulle alati energiat sisse


Bettiga on tore jalutamas käia

Õde Mirtel on ka vahva kaaslane