Sunday, August 5, 2012

Sõber Vesi !?

Peale võistlust läksime Reiu randa. Ja ennäe imet, Tessy sammub minu järel vette. Tundub, et esmane veehirm on ületatud, sest ta pole varem nii kaugele tulnud. Jooksis ühelt madalikult teisele. Ujumise asemel hüppab vees (ju siis kardab põhja alt ära kadumist), aga seegi hea algus :)



Jõulumäe agility

Taaskord toimusid agility võistlused Pärnus, Jõulumäel. Ja ikka sama seis :)
Ma ei tea, miks k***** päralt, aga ta lihtsalt jooksis pea laiali otsas. Esimesel rajal kontakt läks lihtsalt aia taha. Start oli ka üpris konarlik. Kolm korda pidin tema tagumikust kinni haarama, et ta tõkke suunas jooksu ei paneks. Esimene hüpe oli korralikult üle, teine lihtsalt mööda, nii et suund A peale (vale tõke!). Õnneks minu karjumine päästis meid esimesest DSQ katsest. Slaalomisse oli kaks korda vale sisenemine. DSQ tuligi sellest, et ma vist puutusin koera ? Igatahes jäi see mulle aruaamatuks.
Teine rada meeldis mulle rohkem. Koer oli rahunenum ja mina ka. Slaalom nagu alati - sisenemine (5kp.). Saime kaheksast koerast teise koha.
Ma arvan, et esimesel rajal ta ongi rohkem energilisem - ta ei suuda mind normaalselt jälgida ja keskenduda, täpselt nagu minagi (ja hakkab oma rada tegema). Järgmisel võistlusel võtame kolm rada korraga (esimene rada nagu soojendus:) ).
Teisalt peaksin Tessyga rohkem trennis käima ja tema aina suureneva energiakoguse õigetele tõketele suunama.
Kõik poomdiumil seisjad on Tubli õpilased

II AG rada