Saturday, June 9, 2012

2

04.05.12
Tessy tordil põles kaks küünalt. Otsustasin seekord valmistada lahjema tordi. Kanasüda ja konserv. Uskumatu, kui palju on üks väike koer nii lühikese ajaga näinud, teinud ja saavutanud. Ole sama usin õppija edasi!





AGV Pärnu

06.05.12 Pärnus
Saime joosta iga ilmaga - päike, vihm ja tuul. Pidasime hästi vastu. Ma kartsin hirmsasti seda slaalomit ja ma teadsin, et juhtub jama sissesaatmisega. Aga eks kõike annab parandada. A0 klassis esimene ja kolmas koht. Selle võistlusega lõppes A0, nüüd astume vastu raskematele pingutustele A1 klassi.



Koerus ´12

28.05.12 Sütiste metsas
Sellel aastal läks meil nii ja naa. Võistlesime ikka hobiklassis. Kohe esimene punkt oli kõrgest liivamäest ülesse. Koerale see igatahes meeldis. Kolmandas punktis oli minu meelest omanikule üsna "võimatu" ülesanne. Eriti, kui ei ole õppinud kaugeltjuhtimist. Nimelt pidi koera juhendama lintidega ääristatud ringis, niiet ise asud koerast 1m kaugusel. Katseid oli ka meil ainult kaks ja ega selle ajaga ei jõuagi midagi teha. Eelviimane oli agility teistpidi. Pidid koera panema tunneliotsa istuma ja ise minema tunnelist läbi. Viimane punkt oli suurte pingutustega. No kuidas sa õpetad koerale läbima slaalomit, kus iga vahe sees oli lõhnav ahvatlus. Õnneks sai koer sellest üle, et ta maiuseid kätte ei saa ja ma vedasin ta slaalomist läbi. Kõik punktid leidsime ka ülesse.
Kahjuks meil enda fotograafi kaasas ei olnud, kuid leidsin ühe pildi :)


Tunnel

23.12.11 Tako Jõulutunnel
Tessy oli väga kiire, ainult kas mina vastasin samaga. Need tagantlõikamised ei meeldi talle kohe üldse. Kas asi on selles, et ma ei saada teda normaalselt või ta lihtsalt kardab "üksi" pimedasse tunnelisse minna, seda ma ei tea. Peab harjutama selliseid võtteid rohkem trennis. Kokkuvõttes läks hästi - 12. koht 23-est osalejast.