Monday, August 24, 2015

Hip, hip, hurraa!

22.08.15 Eesti meistrivõistlused agilitys, Saaremaal Kuressaares, kohtunik Bonnik Berthelsen Taanist

Laupäeval toimus selle aasta tippsündmus agilitys Saaremaal, kus selgitati välja parimatest parimad. Meistrid.
Juba eelmise aasta tulemused näitasid, et oleme võimelised saavutama ka rohkemat. See oli eesmärk ja seda me tegimegi.

Jooksime kaks rada nagu alati.
Esimene rada (hüpperada) meenutas pigem A1-e, sest nurkasid oli tõesti vähe ja rada läks ainult ringiratast. Ka kiiruse oli kohtunik pannud üllatava 3,2 m/s. Aga vähemalt mahtusid kõik koerad aega, sest aega rada joosta oli piisavalt. Hüpperaja jooksime puhtalt, võib olla oleks võinud olla kiirem, ma tean, et Tessy oleks ka kiiremini suutnud joosta. Ajaga 36,25 saime 9. koha.

Enne järgmist rada kallasin talle terve pudeli külma vett selga. Vuhuu! Erksam ta igatahes oli.
Agiliyrada hakkasid vist võistlejad vabamalt võtma, sest pulgad lendasid igasse ilmakaarde, eriti okseritel. Meie tegime raja üsna aegalselt, aga kindlalt. Poomi kontrollisin. Lõpus hakkas koer kiirust võtma ja selle raja lõpetasime neljandatena.

Ma tõesti ei arvanud, et me poodiumile tuleme. Aga need kaks puhast rada kinkisid meile teise koha. Mul on hea meel, et sellel suvel on meil lausa kaks eesmärki täidetud. Palju õnne kaasvõitjatele ja kõikidele, kes ennast ületasid või oma eesmärgid täidetud said!
Tänan kõiki kaasaelajaid, korraldajaid ja armsat Svetat!

"The real joy is in the privilege to step to the start line with your dog by your side, not in the crossing of the finish line, victorious over others"   -Gail Storm