Sunday, April 14, 2013

Trenni- ja võistluslainel

Tänu minu põlvevigastusele ei ole me saanud treenida üle kahe kuu. Arvasin, et Tessy muutub pikapeale pealetükkivaks ja üleenergiliseks, kuid minu arvamused ei leidnud õnneks kinnitust. Vastupidi, minu uus harjumus terved päevad kodus olla, tegi koera rõõmsaks ja õppisime ära kaks uut trikki.
Teisipäeval käisime isegi trennis, mis tõestas, et tagasi vormi minemine võtab aega umbes kuu. Muidugi juhul, kui me korralikult trennis hakkame käima. Kuid agility võistlustele me niipea veel ei jõua. 

Täna käisin koera lõbustamise ja väikese treeningu mõttes Tubli mitteametlikul SK võistlusel. Eelnevalt pikemat "kodutrenni" ma teha ei jõudnud, kuid sellegipoolest saime 197 punkti 200-st SK0 klassis ja I koha neljast koerast. Jah, me pole siiamaani jõudnud mitte ühtegi päris SK trenni :) 

Koeraga trikitamine on nüüdseks nii kaugele jõudnud, et juuni alguses on plaanis minna esinema. Selleks puhuks mõtlen välja koeraga "tantsukava". Teie, lugejad, võite julgesti pakkuda trikke ja eelkõige muusikat, mida kasutada. Kõik pakkumised on oodatud kommentaaridesse :)