Sunday, August 25, 2013

Päevad ei ole vennad ehk agilitymaratoni tulemused

24.-25.08 Rahvusvahelised Tako agility võistlused, kohtunik Antonin Grygar.
See võistlus oli meil mitmes mõttes esimene. Osalejate arvu poolest - midi klassis oli lausa 13 võistlejat, nii paljudega polegi veel võistelnud, ja tulemuste poolest RV võistlusel. Ilm soosis mõlemat päeva.

24.08
Rajad olid üsna keerulised, palju oli poomi- ja A- aluseid tunneleid ja palju pidi kaugelt juhtima. 
Esimese raja algus oli SUPER! Lõpus hakkasin liiga närvitsema, sest enne viimast tõket ei jõudnud ma kätt vahetada (plaanisin teha seda palju varem). Ma ise suunasin koera valele tõkkele. Tegelikult oleksin saanud teda tagasi kutsuda, aga peas jooksid justkui nagu kõik juhtmed kokku. Hetkeks. Aga see hetk oli rajaliselt tähtis. Minu jaoks on see lõpu DSQ täielik MINDF*CK! No kuidas nii!
Teine rada pole ka kommenteerimist väärt. Tunneli juures (mis oli paigutatud poomi alla) ma usaldasin koera, aga usaldasin vist liiga palju, et ta tuli sealt tagurpidi välja ja hüppas poomi! peale. Disklahvi vile kõlas kõrvades.
25.08
Tänane päev oli täielik vastand eilsele, kuigi radade keerukus ei erinenud väga. Ma isegi närvitsesin vähem :)
Hüpperaja jooksime puhtalt, ajaviga ei olnud. Natuke puterdasin, kui pidin tunnelite vahelt läbi jooksma, komistasin kuhugi seal.
Ja siis tuli kätte rada, mis oli päeva kõrghetk. Algus oli võib olla keeruline, meie jaoks. Jooksin poomi algusesse liiga sisse, et oleksin peaaegu sinna otsa komistanud. Ülejäänud rada sujus väga hästi, säilitasime kiire kiiruse (kiirus oli 4,52). 
RV võistluse koondtulemuste põhjal saavutasime kolmanda koha midi klassis!!! See on siiamaani suurim saavutus meil. Eriti uhke olen koera üle, kes tegi väga tublit tööd ja hoidis beaglite lippu kõrgel.





Happy :)

 Need rajad näitasid hästi, et ma ei ole veel koeras nii kindel ja kaugelt juhtimist ja tunnelitesse saatmist peab rohkem harjutama. Aga tulemuste üle olen ma väga rõõmus! Suured tänud korraldajatele ja kohtunikule. Erilised tänud Kairile, kes meid sõidutas, kaasa elas ja filmis :)
Järgmise korrani!