Wednesday, July 11, 2012

Metsaannid ja sumedad suveõhtud ehk 5 päeva Lõuna - Eestis

Minu arvates on vaieldamatult parimaks suvituspaigaks Otepää, täpsemalt Kääriku, oma kaunite küngaste ja järvekestega. Peatusime kolm päeva Käärikul meie heade sõprade suvekodus looduskaunis kohas järve kaldal. Ujusime, grillisime, sõitsime jalgrattaga ja puhkasime. Ilmad olid väga palavad, kohati 29 kraadi. Tänu sellisele palavusele suutis Tessy oma veehirmud ületada ja järves paar korda ennast jahutamas käia. Suu saime ka magusaks, sest metsaalused punetasid metsmaasikatest.








Video Tessy ujumisest
                                         

Külastasime Otepää seiklusparki, kus saime ennast erinevatel radadel proovile panna. Vahva ja adrenaliinirohke seiklus :)

Mina oma hirmusid ületamas

Tartus külastasime sõpru, kellel on 6 kuune welshi springerspanjel. Selgus, et Xena on Mitchi poolõde. Nad klapivad Tessyga imehästi. Veetsime toreda õhtu grillides ja sulgpalli mängides. 



Edasi olime kaks päeva maal vanaema juures. Korjasime mustikaid, mustsõstraid ja kukeseeni. Seal juba metsaandidest väheks ei jää. Käisime metsas ja aitasime teha aiatöid. Avastasin mustikaid ja metsmaasikaid korjates, et Tessy sööb marju otse taimede küljest. Vahepeal pistis oma nina mulle pihku nagu tahaks veel marju süüa. Maiasmokk :)



Lõuna - Eesti on puhkamiseks lausa super koht. Tegevusi jagub kõigile.