Saturday, April 5, 2014

Lihtsuses peitub võlu

Tänast Tako agility võistlust iseloomustab see lause kõige paremini. Kohtunik Svetlana Kreslina rajad olid väga joostavad ja minu arvates meeldivalt lihtsad. Heh, ja paljude suust kuulsin ütlemist, et kohtunik on "inimlik", sest kõrgused olid kõikides klassides 5 cm madalamad.

Esimene rada oli hüpperada. Seal saime viieka, sest mina juhtisin ühes kohas enne serpentiini üle - jooksis tõkkest mööda. Ajavea saime ka. Ja ühes kohas läks vist rada natuke meelest. Ma juba tean ette, et hüpperadadel ei ole me konkurentsis, kuid see on alati hea soojendus agility radadele.

Esimene agility rada läks aga väga hästi. Tunnelid olid pandud ümber A, kuid Tessy kuulas mind hästi. Ainuke koht, mis natuke valesti läks oli sirgest tunnelist jooksmine, kui mina kogemata valele poole jäin ja ta sealt SUURE kaarega välja jooksis. Puhas rada ja teine koht.

Teine agility rada oli minu lemmik. Üritasin joosta kohe täiskiirusel... ja tuli välja. Saime puhta rajaga kolmanda koha.

Positiivne oli see, et Tessy läks kõikidesse slaalomitesse ise ja puhtalt, ei parandanud kuskil. Haukumine ka väga enam ei sega - võib olla see teebki teda just kiiremaks.