Monday, January 4, 2016

Uuel aastal uue hooga

Mulle meeldis see aasta väga. Lausa kaks eesmärki agilitys said täidetud, mis olid mul isegi 2015 aasta alguses üle kirjutatud - Eesti meistrivõistlustel kõrgem koht ja Eesti AG tsempioni tiitli jaoks viimane puhas rada. Ka orienteerumas sai käidud ning palju sporti tehtud, samuti tegin algust oma fotoka ja pildistamismaailma tundmaõppimisega.

Mida sellelt aastalt oodata?
  • Uuesti kirjutan ülesse eesmärgi vähemalt ühe korra võistelda välismaal
  • Eesti meistrivõistlustel veelgi paremini esineda
  • Saada lahti tobedast haukumisest ja minu peale õiendamisest rada joostes
  • Parandada slaalomi kiirust ja iseseisvust
  • Õpetada selgeks "näljase koera" ninatrikk ehk maius nina peal ja seina peale hüppamise trikk

Kindlasti on veel midagi, mille peale ma nii süvenenult pole veel mõelnud. Kõikide eesmärkide jaoks on vaja palju aega ja järjepidevust. Mitte miski ei tule iseenesest!

Peaaegu lumi

Enne aastavahetust käisime Juminda matkarajal jalutamas. Hea valgus ja ilus loodus tekitasid suurepärased tingimused headeks piltideks (minu puhul headeks :P).









Kõige magusamas kohas

Jõulud on möödunud väga meeleolukalt. Kingisoovid on täitunud, koer tundis enda kingitused kohe ära, sorteeris need hunnikust välja ja rebis katki. Nagu alati sai ta ka nüüd kingiks kaks pehmet mängulooma, millest ühest jäi kümne minuti pärast järele üks katkine räbal.

Eriti tundis ta rõõmu ühe vahejuhtumi üle, mis täna maal toimus. Siin on üks sahver ja Tessy teab väga hästi, kus see asub ja mida seal hoitakse. Alati kui me siia maale jõuame, läheb ta otsejoones välisukse juurde, et tuppa saada ja loota, et ka sahvriuks on lahti. Imelik, sest maakodu asub kõige paksemate metsade keskel ja igal koeral oleks selle üle tohutult hea meel, et saab vabas looduses omapead ringi joosta. Aga mitte Tessy - üksnes toit defineerib tema elu. Õhtul, kui kõik olid lauda istunud, läks vanaisa sahvrisse midagi tooma. Tessy trumbiks on see, et ta on vaikne, ja teab täpselt, millal on õige aeg tegutseda. Vanaisa tuli sahvrist välja, pani ukse riivi ning kõik oli rahulik, kuni lihtalt keegi märkas, et koera ei ole oma tavapärasel kohal laua all. Vanaisa oli ta sahvrisse luku taha pannud. Seal ta siis oli, nautis mõned minutid suure lihakäntsaka seltsis, mille oli jõudnud poolenisti ära närida.Saba jalge vahel, läks ta otsejoones oma puuri. Kartuses, kuid täis kõhuga. Loodetavasti täitus ka tema jõulusoov.

HÄID PÜHI JA EDUKAT UUT AASTAT!