Friday, August 9, 2013

Hea ja halb

Eile sai mänguhoos koer silmale haiget, mille tagajärjel ta seda hommikul lahtigi ei teinud. Kahtlustasime põrutust. Arst ütles, et kolmas silmalaug oli välja tulnud ja andis koerale silmatilkasid. Peame minema homme Pärnusse võistlema, seega loodan kiirele paranemisele.
Hea on uudis on see, et Tessy on kuuga alla võtnud ühe kilo. Nüüd kaalub ta 11.6 kg. Viimastes trennides on ta üsna kiiresti jooksnud. Jess!

Otepääl puhkamas

Suvel on palju tegemisi olnud ja pole jõudnud blogi täita. Vahepeal käisime Otepääl ja nautisime ilusaid ilmasid järves, jalgrattal (ja jalgratta kõrval) ja metsas. Iga päev tegime ka triki- ja kontaktitrenni, mida me koos eriti nautisime.
Tessy pole vist elus nii palju jalgaratta kõrval jooksnud - iga päev 7 - 10 km. Pikim tiir sai tehtud Kekkose matkarajal 15 km. Kusjuures Tessy jooksis kogu aeg täiel kiirusel.
Ujumas sai ka käidud. Isegi ootamatult. Tessy kukkus pea ees madalalt sillalt vette. Nii juhtub, kui näljane koer partidele visatud saia järele küünitab.
Ühel õhtul aga otsustas Tessy kasside kaklusele vahele astuda ja ajas taga võõrast kassi. Pärast saime teada, et koer oli kurja kassi puu otsa kärutanud.


Peale 15km jooksmist...on põõnamine kõige mõnusam
Video, kuidas Tessy heinapallidel lippab (kõige parem on lõpp, kus ta lihtsalt ära kaob:))