Monday, June 11, 2012

Sõnasõda

Läksin koeraga meie tavapärasele jalutuskäigule A. Le Coq staadioni ümbrusesse. 100 meetrit meist eespool jalutas naine kahe suure bokseriga. Ma ei julgenud oma koera lahti lasta, ehk paneb järele. Ja mis ma näen! Üks bokseritest junnib keset jalutusrada. Naine teeb näo nagu midagi ei juhtunud ja jalutab edasi. Ma oleksin tahtnud talle karjuda, kui ebaeetiline inimene ta on. Appi, kui jube! Naine aeglustab sammu ja jääb poole tee peal seisma, et mind mööda lasta. Jõudes temani, saan kaela sõimusõnad: "Kõnni ometi kiiremini, ma tahan ka oma koerad ükskord lahti lasta!" Ma pean mainima, et kurjad koerad. Okei!? Sain ka oma arvamuse välja öelda. Lajatasin vastu, et miks te oma koera järelt ei koristanud, junnid siiamaani raja peal näha. Naine rääkis vastu, et see ei ole tema asi, et siin ümbruskond ongi üks suur sitaauk. "Vabandage väga, aga loomulikult siin ongi üks suur sitaauk, kui keegi junne ei korista. Koerakultuuri tuleb austada," ei jätnud ma jonni. Selle peale õiendas, et kas ma liigun ka juba. Keerasin selja ja sammusin vihaselt minema. Ja ma kõndisin meelega tema ees, et ta ei saaks oma koeri lahti lasta :P:). Väga kahju, et mõned koeraomanikud nii ükskõiksed ja hoolimatud on...

Järg

Olen lõpuks jõudnud blogi järje peale ehk blogi on valmis :)

Tubli suvekarikasari


09.06.12
II etapp
Vau! See oli minu jaoks tõeline jooksmine. Peaks vist hakkama endale füüsilist trenni tegema, et koerale järgi jõuda. Ilm oli ka seekord parem.
 Esimesel rajal saime DSQ (nagu kõik midi klassi koerad) tänu sellele, et ma ei jälginud koera ja saatsin ta tunnelisse.
Teine oli puhas rada. Väga tubli oli ta slaalomiga, hakkas juba ise sisse minema.
A1 klassis (9 koera) saime tubli neljanda koha.




19.05.12
I etapp
Seekord oli ka natuke nuuskimise rada. Ühelt poolt sellepärast, et me olime muruplatsil esimest korda ja teisalt, et oli üsna kuum ilm ja koer teisel rajal väsis ruttu (Tessy polnud õnneks ainuke, kes nuuskis). Slaalomit on vaja veel harjutada, sealt need karistuspunktid tulidki. Esimesel läks see-eest paremini. Kiirus oli hea, aga ta vist ei saanud slaalomis aru, mida ta tegema peab. A1 klassis kokkuvõttes kolmas koht.