Friday, June 8, 2012

Aasta

04.05.2011
Ongi aasta möödas (alates kojutoomisest 8 kuud). Aeg lendab linnutiivul. Palju, palju õnne armsake! Oled väga südamelähedaseks kasvanud :)
Kanasült - tõeline maiuspala. Mäletan ,et keetsime seda terve päeva.



Tulevikulootus

21.- 22.04.2012 korraldas Tako agilityvõistlused, kohtunik Harri Huittinen
21.04 saime teise koha ühe 5kp. Tessy näitas oma tõelist kiirust, vaatamata sellele, et jooksime ilma maiuseta.
22.04 mõlemal agilityrajal 0kp. ja esimene koht. Kui olime uksest välja astumas, kuulsime "Number 98, aunimetus Tulevikulootus" Juhuuu!!






Pahandus

Vaatamata sellele, et ta on "tubli, tark ja õpetatud koer", ei saanud ka meie ilma Tessy pahandusteta ja kadudeta. Jäime ilma mobiiltelefonist, mille ekraani ta oma hambad sisse lõi. Ühel päeval tuli tal lihtsalt mõte meie pojengipõõsad ära retsida. Ei teagi, mis tal nende õitega oli, aga igal juhul need talle ei meeldinud. Samuti jäime ilma kahtedest prillisangadest.

Kuidas Tessy ennast ära kaotas...

Suveõhtu, kell 10, hakkas juba hämarduma. Olime aias lõpetanud oma tegemised ja sättisime tuppa õhtut veetma, et sääsed meid nahka ei paneks. Mõne aja pärast toas olles avastasime, et koer ei olegi oma tavapärast asendit tumba peal sisse võtnud. Isegi õues hõigetele ei tulnud rõõmsalt saba liputades vastu. KOER ON LÄINUD, oli meie esimene mõte. Ema hakkas paanitsema nagu alati, mina püüdsin rahu säilitada mõttega, et ta tuleb ju alati tagasi. Tormasime aiast välja, kes jalgrattaga, kes autoga, kes titekäruga. Kammisime tavapärased jalutusrajad läbi. Koera ei kusagil. Pisar silmis mõtlesin, et ehk keegi leiab ta. Võimatu...ta ei oleks nii kaugele läinud. Olime juba lootuse kaotanud, kui korraga kuulsime aias niutsatust. Alguses ei saanudki aru, kust kohast see õieti tuleb. Kõik aianurgad läbi vaadatud jäi siiski üks koht vaatamata, mille isa oli eelnevalt lukku keeranud. AIAMAJA. Vaene koer pidi seal päris pikalt passima, kui meie, murest murtud, tänavatel sihitult ringi kobasime. Ju ta oli oma uusihimulikkusega ennast sinna ära unustanud. Ja tundub, et koer on haukumise ära unustanud. See oli ikka tõeline šokiteraapia :)

Koerus Stroomis

15.05.11
Minu jaoks oli see Koeruse üritus kõige meeldejäävam.Vaatamata sellele, et meie seal kohti ei saa, on need üritused kõige toredamad, mida ootame alati suure innuga. Kaardi lugemine nagu ikka, ei õnnestunud meil seegi kord edukalt - ei leidnud punkti ja kaotasime aega selle otsimisega. Vähemalt Tessy tegi kõik ülesanded ilusti ära: läbi tunneli, läbi rõngaste ja palju muud...  Peale seda sai Tessy jälle oma mänguvajadusi rahuldada.
                                       
Start!

                                         
Tunneli ülesanne

Koer on fookusest välja jäänud :P

                                         


Karikas

26.11.11
Tako korraldas AG võistluse. A0 klassis kolmas koht. Üks 5kp. tuli vist sellest, et jooksin tõkkest mööda.  Kahjuks me siis veel ei "mõistnud" filmida, niiet videosid pole. See oli meie esimene karikas. Hea tõuge edasiminekuks.